zondag 12 maart 2017

Een drukke week.

Er gebeuren soms dingen en dan is je agenda ineens heel de week vol. Zo'n week was het afgelopen week. Zondag kwam ineens het nieuws dat de Naaidoos er mee stopt. Was wel niet helemaal onverwacht maar als het nieuws daar is is het toch altijd een verrassing. Hoewel mijn kast vol ligt met lapjes heb je dan toch het idee dat je nog even je slag wil slaan dus samen met vriendin L. dinsdag middag naar Nw. Buinen.  De gescoorde lapjes.
Woensdag hadden we quiltbee en dat was ook weer erg gezellig.
Donderdag naar de regiodag in Norg. We hadden een leuke groep dames aan de tafel en hebben veel plezier gehad. Het werkje moet ik nog wel even afmaken. We kregen een mapje met diverse stroken en stukjes stof die voorzien waren van vliezofix  daar moesten we iets van maken. Mijn creatie 
Vrijdag zorgen dat de boodschappen in huis komen, en zaterdag hadden we NL doet. Met onze droomdeken maaksters en een groep droomdeken maaksters uit Enschede hebben we de hele dag blokken gemaakt om zoveel mogelijk droomdekentjes te maken. De dag was een groot succes, er is hard gewerkt. Ik ben nu bezig wat blokken te corrigeren en nog af te maken dan kunnen we zaterdag weer aan de bak om de dekentjes te maken.
Een strijkplank vol goede blokken, halve blokken, nog geen blokken etc. Maar het komt allemaal goed.

1 opmerking:

  1. Wat een gezellig blogje hheb je geschreven, ook heerlijk om alle tijd te hebben om naar quilwinkels te gaan.
    Fijne week

    BeantwoordenVerwijderen