zondag 30 april 2017

Verjaardagen.....

Al 50 jaar is mijn DH gelijk jarig met onze koning. Nu was dat niet zo'n probleem toen hij nog prins was, maar sinds hij koning is heeft niemand meer tijd om te komen. We hebbende verjaardag dan maar met zijn broer en vrouw op 26 april gevierd in de dierentuin. Dat was zeker niet ongezellig het was aardig 
weer dus hebben we genoten van giraffen en apen. Op 27 april toch nog onverwacht bezoek. Maar konden we in het verleden 's avonds even gaan eten, nu kun je zonder afspreken nergens terecht. Toch s het ons gelukt nog een tafeltje te bemachtigen en hebben we heerlijk gegeten.
28 april kwamen onze dochter, schoonzoon en kleinkinderen aan. Terug van vakantie op Ameland even opa feliciteren. Omdat een andere kleinzoon gelijk met opa jarig is, dus ook gelijk met de koning en zijn broertje op 29 april zijn we zaterdag 29 april naar Schagen gegaan om daar feestte vieren.
Mijn dochter maakt de mooiste taarten zo als nu ook weer. Prachtig.  Voor we in Schagen waren hebben we ander half uur in de file gestaan op de Afsluitdijk, dat was flink balen. Tussen alle perikelen door heb ik ook mijn eerste blokje van A feathered family af gekregen. 
Het was een priegelwerkje maar het is een leuk blok geworden. Nog 11 te gaan. Snel aan nr 2 beginnen. Fijne zondag.

2 opmerkingen:

  1. Annet, gefeliciteerd met de verjaardag van DH, ook voor de kleinkinderen, mijn felicitaties! Ook bij ons in de familie zijn er op 27 april jarigen, tsja, dan wordt er altijd een andere oplossing gezocht om te vieren. Prachtig blokje is het geworden, hoe heet deze quilt?
    Fijne zondag

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De quilt met de bloemen heet Karin, ode aan Karin Bloemen.

      Verwijderen